• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • МО вихователів ЗДО секції «Кольоровий вернісаж» на тему: «Використання пластикографії у формуванні образотворчої діяльності дошкільнят».

МО вихователів ЗДО секції «Кольоровий вернісаж» на тему: «Використання пластикографії у формуванні образотворчої діяльності дошкільнят».

2018-05-15

15 травня 2018 р. в ЗДО №1 «Теремок» відбулося засідання МО вихователів ЗДО секції «Кольоровий вернісаж» на тему: «Використання пластикографії у формуванні образотворчої діяльності дошкільнят». Інтегроване заняття для дітей середньої групи «Подарунок для мами» провела Селезньова А.І. Діти виготовили своїм мамам листівки використовуючи різні способи зображення ліплення (пластикографії), використовуючи пластилін, тісто, паперові серветки. Показали вміння створювати опуклі, напівоб’ємні зображення на пласкій поверхні використовуючи різні прийоми ліплення: скочування, розкочування, продавлювання, роз плющення, розмазування. Привітали своїх коханих матусь піснею, віршами, таночком та яскравими креативними листівками.Теоретичний блок та презентацію «Використання пластикографії у формуванні образотворчої діяльності дошкільнят» підготувала вихователь-методист Ковальова В.В.Учасники МО мали можливість виразити свою творчість та представити розроблені заняття з використанням сучасних натрадиційних форм організації образотворчої діяльності.Дякуємо всім педагогам за підготовку, проведення, та активну участь, співпрацю та продуктивний обмін досвіду.
Світлина від Valentina Kovaleva.
Світлина від Valentina Kovaleva.

Світлина від Valentina Kovaleva.

Кiлькiсть переглядiв: 47